Детска раница с родителски контрол Мече розово

Детска раница Мече розово с родителски контрол

Детска раница Мече розово с родителски контрол от NoHoo BG


Детска раница Мече розово с родителски контрол е вълнуващо пленителна мечешка раница подходяща за всяко дете и родителите!

Детска раница Мече розово с контрол

Изключително олекотена, Детската 3D раничка Мече розово с родителски контрол е изработена от пъстър и лек екологичен неопрен! Допълнителната система Air-Max, която освобождава от горещина детските гръбчета.
Специална разработка със специален анатомично-ортопедичен гръб, за минимално натоварване на детското гръбче.
В лапичките на детската раница са малките джобчета с големи розови ципове.

Детска 3D раница Мече розово с родителски контролВсеки цип е със специална покривна част, за да не може да попадне вода в джобчето или да се разлее извън него.
Неопреновата детска раничка на Мече розово с родителски контрол е оборудвана с допълнителна предна закопчалка на гърдите, която се регулира много бързо и лесно.
Сигурността е повече от важна при малките дечица.

За родителския контрол от NoHooBG при Детска раница Мече розово с родителски контрол

Детска раница с родителски контрл

Родителският контрол при 3D Детска раница Мече розово е важен за родителите, които искат да не тичат след децата си. С допълнителният родителски контрол на детската раница с розово Мече, всеки родител може да е сигурен за детето си. Детето може спокойно да се разхожда на разстояние от 80см.
Дължината на родителския контрол e достатъчна за бързата реакция на родителя при нужда. Ако не желаете да използвате родителския контрол на детската раница, можете да го приберете в една от лапичките, или бързо и лесно да го откачите от раничката. Основното отделение на детската 3D раница с родителски контрол Мече розово, е с едно голямо отделение, и малка допълнителна преграда. Големите ципове на основното отделение се отварят двупосочно, което е страхотно за малките пръстчета на децата. По този начин на отваряне или затваряне, те подобряват моториката си.

Детска раница Мече розово  е с регулиращи се меки презрамки!

Презрамките, които са специално разработени да не се впиват в рамената на детенцето имат специални крайчета, които са оформени като лапички, завършващи прекрасната визия на раничката. 3D Детската раница Мече розово с родителски контрол е подходяща за всяка разходка на детето както сред природта, така и в парка, и по уличите на града.

Удобна за онези момичета, които искат да са уникални при посещението в детската градина или яслата.
Раничката е страхотна дори за ежедневните игри на детето. Размерите на детската раница са изключително удобни, ако се наложи да пътувате със самолет. Раничката може да се използва и като детска играчка, с която детето ще знае, че има верен приятел наблизо и то не какъв да е. Муцунката е толкова сладка, че децата често заспиват заедно с раницата в леглото. За да е възможно това и родителите да не се притесняват, че раница е обикаляла цял ден мръсните пейки, площадки и така нататък – Нашите раници могат ежедневно да се изпират в перална машина!

Детска раница Мече с контрол

След изпиране, неопреновата раница Мече розово изсъхва изключително бързо, и отново е готова за носене или игра с детето.
Ако се налага моментално почистване, то може да се направи дори с мокра кърпичка.

Можете да прочете още за нашите детски раници с родителски контрол TУК!!!

Можете да прочетете за нашата 3D Детска раница Хипо

Детска раница Морякът Хипо

Също за нашата страхотна Детска 3D раница Коала

Детска раница Щастливата Коала

Или за детската ни раничка с родителски контрол Лъв

раница Лъв

Можете да ни последвате в нашата FacebOOk страничка

Youtube раници NoHooBG

Винаги можете да погледате някое клипче в нашето YoUTube каналче

3D детски раници и чантички

Преглеждане по категории