Детска раничка Морякът Хипо

Детска раничка Морякът Хипо

Най-впечатляващата детска раничка Морякът Хипо от NoHoo BG


Лека раница 3D с най-усмихнатият Хипопотам облечен с най-пъстрите цветове, привличащ всяко дете и родител с отличаващ весел дизайн от неопрен.детска раница с моряк хипо

Детската раница Морякът Хипо е невероятен другар на децата посещаващи ясла, детска градина или на обичайната ежедневна детска разходка.

Детска раница Морякът Хипо е за онези деца, които обичат да носят със себе си всичко необходимо навсякъде през седмичните си занимания. Раница, която обича да бъде неотлъчно до децата и техните забавни занимания и игри.

Детска 3D раница Морякът Хипо

С детската раница Морякът Хипопотам, децата се чувстват сигурни и с удоволствие грабват раничката, защото знаят, че в нея могат да сложат всички играчки, дрешки и бутилката с вода, която винаги ще им е под ръка.

Неопренова и олекотена раница с дишащ гръб, с която  ще се чувстват сигурни с допълнителното предно закопчаване, което гарантира стабилност при носенето на раницата дори и за най-интензивните деца.

За удобството на раницата се грижат меките презрамки, които са изработени от неопрен, обгръщащи детските рамена с нежна мрежа не позволяваща запотяване. Лесно и бързо коригиране за пристягане или отпускане на презрамките дори с малките детски ръчички.

3D детска раница Морякът Хипо разполага с приятно разпределение на отделенията, с което не затруднява децата да организират подреждането на аксесоарите лесно и бързо. Огромното основно отделение дава свобода да сложат големите играчки, а допълнителните вътрешни прегради им помагат да разпределят правилно и разумно дрешките, обувките и дори влажните кърпички.

Прекрасните пъстри ципове допълват красотата на детската раница, а плавното двупосочно отваряне и затварянето им спомага на децата да развиват моториката на детските ръчички с лекота.

Специално изработената лумбална подложка на гърба на раницата, ще се грижи да не се нарушава правилното изграждане на костната структура на децата, а дишащата система Air-Max ще се грижи да отблъсква топлината от гърба на детето докато се забавлява.

Детска 3D раница Морякът Хипо

За разлика от истинският Хипопотам, който обича да се разхожда често мръсен, нашият невероятен приятел мечтае да бъде редовно спретнат и чист. Затова, 3D раницата с Морякът Хипо няма проблем да се изпира ежедневно в перална машина, след което бързо изсъхва и е готова отново да се гушка или носи от децата и родителите.

Цветовете на детската раница Морякът Хипо са толкова привлекателни, че дори родителите трудно издържат да покажат тази невероятна огромна хипопотамска усмивка, облечена с любимите морски цветове, докосващи всеки щом я забележи.

С детската 3D раница Морякът Хипо можете да бъдете сигурни, че ще сте с прекрасен подарък за всяко дете, което обича животните.

При нужда от повече идеи за раници подаръци, можете да прочете за нашите прекрасни детски раници с родителски контрол

Детски 3D ранички с родителски контрол Nohoobg

Можете да изберете и от нашите невероятни пъстри детски раници с динозаври

Детски 3D раници с Динозаври
Можете да ни следите в нашите социални мрежи като FacebOOk и Google, където можете да оставите Вашите отзиви.

Всички детски 3D раници могат ежедневно да се изпират в перална машина.

3D Детски раници NoHoo BG  са сертифицирани с най-престижните сертификати за качество.

Леките раници от неопрен NoHooBG съща така са сертифицирано с най-високи сертификати за безопасност и екологичност от световни агенции за тестове: CPST, SGS, REACH.

Нашите раници притежават и Global ISO9001:2008 Quality System Certification.

Ако сте запалени фенове и искате да следите новините за подводните спортове, можете да следите нашите приятелчета от FilterDigest

 

3D детски раници и чантички

Преглеждане по категории