Детски раници за щастливи деца

Детски раници за щастливи деца

Леки раници от истински водолазен неопрен за щастливи деца NoHoo BG


Детската раницата е един от най-важните детски аксесоари, за които със сигурност всеки родител мисли е детската 3D раница. Леката 3D раница от неопрен NoHooBG дава възможност още от бебешка възраст, децата да се насладят на най-цветните неопренови раници с изчистен 3D дизайн на любимите раници с животни под формата на олекотени детски 3D раници за щастливи деца.

Раницата от неопрен с 3D дизайн предлага един от най-удобните и ефективни начини вашето дете да има всички необходими вещи до себе си, когато е на градина, яслата или на ежедневните разходки. Практичните родители, който използват раница или чанта, знаят колко е важно е същото удобството да има и тяхното детето.
3D Детска раница за детската градина е задължителен другар от живота на вашето дете. Също както и при големите, детската раничка помага в ежедневието, така че със сигурност тя трябва да бъде правилно избрана. Затова е необходимо да се подходи с допълнително внимание. А когато става въпрос за избор на първата раница за дете в детската градина,това е изключително важно, тъй като децата в тази възраст тепърва растат и удобството при носенето на каквато и да е раница трябва да е с приоритет. Добре е, още от бебешка възраст децата да свикват с носенето на раница. Така с лекота, децата търсят удобствата в яслата, детската градина и после в училището, когато в раницата трябва да има добра подредба на училищните аксесоари и принадлежности.

Ако вашето дете се нуждае от нова раница, то едно е сигурно, че искате да му изберете най-удобната и красива цветна раница с уникалена 3D форма.

3D Раници от истински неопрен NoHoo BG, са пригодени да се носят както от децата, така и родителите, които да помагат с носенето.
Изборът на раница за детската градина трябва да е съобразен с индивидуални особености и предпочитания на детето. Има  няколко неща, които да вземете под внимание при избор на раница за детската градина.

На пазара има богато разнообразие от най-различни модели раници и е напълно нормално всеки родител да се зачуди относно това, коя раница е най-подходяща за детето. Най-важно при избор на нова раница за детската градина или яслата, е да се обърне внимание не само на красивия 3D дизайн, но и бъде удобна, подходяща и функционална за носене от детето.

3D раници с животни са удобни детски раници за момичета и момчета.

Неопренова 3D раница за деца.

3D раницата за детска градина трябва да е анатомично изработена с ергономичност и олекотена, за да е подходяща  за деца в ясла или детска градина . Предимството на тази раница е, че е от лек водолазен неопрен, което е добра опция предвид факта, че гръбначният стълб на малките деца е все още неукрепен и те нямат достатъчно сила да носят каква да е раница с голямо тегло.

Малката олекотена 3D раница има едно отделение и преден джоб с цип. Основното отделение е предназначено да побира малка бутилка за вода.Презрамките на раницата са удобни за носене и могат да се ползват както за детската градина, така и за ежедневните детски разходки навън.

Сред различните видове малки раници може да откриете такива, които са с една презрамка, но при тях има неравномерно разпределение на теглото на гърба на детето, така че те не са подходящ вариант дори за ученици.

За деца в детската градина е желателно да избирате такива модели с подсилени каишки и дишащ гръб.

Ергономични Детски раници

Дори и при ергономичните раници модерните детайли и декоративни ефекти в 3D дизайна на раницата остават на преден план, като се залага по-скоро на анатомичната форма и високото ниво на практичност.

Неправилното носене на неподходящата раница, води до непрактичното и използване от децата. Това поражда децата да страдат от проблеми и изкривявания на гръбначния стълб. Затова е и необходимо още от ранна бебешка възраст да направите правилен избор за идеалната раница на децата.

Анатомичните 3D раници са много леки и правилен вариант за малките деца, тъй като им позволяват коректно равномерно разпределение на тежестта на гърба, за да имат правилен растеж от ранна възраст и изправена стойка.

Анатомичната раница за деца следва формата на детското тяло, с което се предотвратява изкривяването на гръбнака. Те  позволяват максимално удобство за носене дори и когато са пълни до краен предел.

Те са често оборудвани с гръдни каишки предно закопчаване, които се лесно и бързо могат да се регулират, за да се осигури достатъчна сигурност и стабилност на детското гръбче. Анатомичните неопренови раници обичайно се предлагат на по-висока цена в сравнение с другите видове детски раници.

Непромокаема олекотена триизмерна раница 

Детските 3D неопренови и олекотени раници изработени от непромокаеми материи са отличен вариант за деца, които са активни и обичат прекарват повече време навън. Неопрена е от материите, които използват водолазите и се почиства лесно и съхнат бързо. Нашите водозащитени триизмерни раници са невероятно лесни за поддържане. Знаем, че децата обичат да изпъкват с уникалните си вещи, затова изпирането е лесно и приятно. Олекотените неопренови раниците запазват невероятните си форми и цветове дори след изпиране в перална машина! Освен за детската градина този вид раници са подходящи за ежедневните детски лудории и екскурзии.

Удобство на качествената раница за детска градина трябва да отговаря и на още няколко критерия.

Каква раница е нужно да се избира на детето за детска градина?

Въпрос, който всеки родител си задава, когато наближи момента за посещаването на децата в детската градина или яслата.

  • Весела, качествена и с перфектна изработка!

На детето ще се налага да използва ежедневно раничката и е задължително материите да са здрави и да имат добра издръжливост на износване. Неопренът се нарежда на първите места на най-цветните 3D раници с изключителни качествени материи, като също така се перат и сушат лесно запазвайки формите си. Ежедневното изпирането в перална машина е лесно и удобно по всяко време.

  • Ергономичност съчетана в модерен дизайн с 3D ефект

Детската 3D раница трябва е достатъчно голяма, за да може да побира всички принадлежности на детето като играчки, моливи,  химикали и цветни флумастери. Бутилката с вода, допълнителни дрехи или обувки.  И с всичко това, тя трябва да позволява комфорт за детето дори когато е пълна.

  • 3D Дизайнът и удобството на презрамките е важен фактор

От него зависи цялостното ниво на удобство, което предлага една детска раница. Важно е те да не са твърде тънки и да не се впиват в раменете на детето.Презрамките на раницата трябва да са дебели, меки и подплатени и да съответстват на детската анатомия. Презрамките трябва да са лесни за регулиране дори от децата.

  • Модерен, шарен и забавен  дизайн – Тук ние разполагаме с богат арсенал от анатомични весели неопренови олекотени раници с любими животни.

  • Раниците с родителски контрол са желани от децата и родителите.

  • Когато става въпрос за раница за детска градина не можем да подминем и дизайна, която трябва детето да харесва. На пазара ще откриете разнообразие от детски 3Д раници с весел дизайн и в ярки приятни цветове. Предлагат се детски раници с тематични герои, весели цветни картинки, лога. Ние залагаме на удобството за децата и родителите още от бебешката възраст със специално разработената ни колекция на раници с родителски контрол с най-желаните животни с форми на зайче, мече, лъв, коте, тигър и други любими на децата. Детски ранички с родителски контрол са специално разработени с най-пъстрите цветове, грабващи всяко дете и родител.
  • Безопасност?

Детската 3D раница също така е важно да бъде безопасна. При избор на раница избирайте модел, който е уникален, забавен и разполага с удобни цветни ципове, които да се затварят лесно и безопасно. В нашите раници 3D, циповете са големи и цветни, с които децата се забавляват подобрявайки моториката на детските ръце и пръсти. Раницата трябва да има надеждни закопчалки. Дръжка отгоре на раницата, за да е лесно и удобно на детето да я закача в градината или яслата.

За малките деца се препоръчват максимално изчистени от детайли раници. Без да има лесно откачащи се елементи, които могат да навредят на детето. Затова, при нашите неопренови 3Д раници такива елементи няма. Усмивките във всяка наша раница доставя ежедневно удоволствие на децата и родителите.

  • За финал

Каквато и раница да изберете за детето, трябва в мига в който детето я види, да я заобича! Когато я сложи за първи път, трябва да усети лекотата и  удобството! Раницата трябва да е удобна за всеки сезон и всяко място, което детето посещава. Детската раница трябва да доставя щастие на децата!

Повече за нашите разнообразни 3D олекотени неопренови раници подходящи от бебешка възраст и 3D Детски раници с родителски контрол.

Детски 3D раници NoHooBG

NOHOOBG

3D детски раници и чантички

Преглеждане по категории