Детски раници за щастливи деца

Детски раници за щастливи деца


Детската раницата е един от важните детски аксесоари, за които със сигурност всеки родител мисли е детската 3D раница.

Раницата с 3D дизайн предлага един от най-удобните и ефективни начини вашето дете да има всички необходими вещи до себе си, когато е на градина, яслата или на ежедневните разходки. Практичните родители, който използват раница или чанта, знаят колко е важно е същото удобството да има и тяхното детето.

Детска Раница за детската градина  е неразделна екстра от живота на вашето дете. Също както и при големите, детската раничка помага в ежедневието, така че със сигурност тя трябва да бъде правилно избрана. Затова е необходимо да се подходи с допълнително внимание. А когато става въпрос за избор на първата раница за дете в детската градина,това е изключително важно, тъй като децата в тази възраст тепърва растат и удобството при носенето на каквато и да е раница трябва да е с приоритет. Добре е, още от бебешка възраст децата да свикват с носенето на раница. Така с лекота, децата търсят удобствата в градината и после в училището, където раницата трябва да е подредена.

Ако вашето дете се нуждае от нова раница, то едно е сигурно, че искате да му изберете най-удобната и красива цветна раница.

3D Раници от неопрен NoHoo BG, са пригодени да се носят както от децата, така и родителите да помагат с носенето.

Изборът на раница за детската градина трябва да е съобразен с индивидуални особености и предпочитания на детето. Има  няколко неща, които да вземете под внимание при избор на раница за детската градина. 

На пазара има богато разнообразие от най-различни модели раници и е напълно нормално всеки родител да се зачуди относно това, коя раница е най-подходяща за детето. Най-важно при избор на нова раница за детската градина или яслата, е да се обърне внимание не само на красивия дизайн, но и бъде удобна, подходяща и функционална за носене от детето.

3D модели удобни детски раници за момичета и момчета.

Неопренова 3D раница за деца.

3D раницата за детска градина е подходяща  за деца в яслата или детската градина . Предимството на тази раница е, че е олекотена, което е добра опция предвид факта, че гръбначният стълб на малките деца е все още неукрепен и те нямат достатъчно сила да носят раница с голямо тегло.

Малката раницата 3D има едно отделение и преден джоб с цип. Основното отделение е предназначено да побира малка бутилка за вода. Презрамките на раницата са удобни за носене и могат да се ползват както за детската градина, така и за ежедневните детски разходки навън.

Сред различните видове малки раници може да откриете такива, които са с една презрамка, но при тях има неравномерно разпределение на теглото на гърба на детето, така че те не са подходящ вариант дори за ученици.

За деца в детската градина е желателно  да избирате такива модели с подсилени каишки и дишащ гръб.

Ергономични Детски раници

Дори и при ергономичните раници естетическите детайли и декоративни ефекти в 3D дизайна на раницата остават на преден план, като се залага по-скоро на анатомичната форма и високото ниво на практичност.

Неправилното носене на неподходящата раница, води до непрактичното и използване от децата. Това поражда децата да страдат от проблеми и изкривявания на гръбначния стълб. Затова е и необходимо още от ранна бебешка възраст да направите правилен избор за идеалната раница на децата.

Анатомичните 3D раници са разумен и правилен вариант за малките деца, тъй като им позволяват необходимото и коректно равномерно разпределение на тежестта на гърба, за да имат правилен растеж от ранна възраст и изправена стойка.

Ергономичните раници за деца следват формата на детското тяло, с което се предотвратява изкривяването на гръбнака. Те  позволяват максимално удобство за носене дори и когато са пълни до краен предел.

Те са често оборудвани с гръдни каишки /предно закопчаване/, които се регулират, за да се осигури по-голяма сигурност, удобство и стабилност за детето. Анатомичните и ергономичните раници обичайно се предлагат на по-висока цена в сравнение с другите видове детски раници.

Детски раници с колелца и телескопична дръжка?

Раниците на колелца тип “куфар” не са отличен избор дори, ако детето ви има повече багаж за пренасяне, който би му тежал, ако го носи на гърба. Раниците с колелца изцяло премахват тежестта от гърба, но пораждат изкривяване на тазобедрените стави, независимо от телескопичната дръжка. Куфарът си е куфар и е предназначен за дълги пътувания, където стои в багажните отделения на превозните средства.

Непромокаема раница 

Детските 3D неопренови олекотени раници изработени от непромокаеми материи са отличен вариант за деца, които са активни и обичат прекарват повече време навън. Неопрена е от материите, които използват водолазите и се почиства лесно и съхнат бързо. Нашите 3D раници са невероятно лесни за поддържане. Знаем, че децата обичат да изпъкват с уникалните си вещи, затова изпирането е лесно и приятно. Неопреновите 3D раниците запазват невероятните си форми след изпиране в перална машина! Освен за детската градина този вид раници са подходящи за ежедневните детски лудории и екскурзии.

Удобство на качествената раница за детска градина трябва да отговаря и на още няколко критерия.

Как трябва да се избира раницата на детето за детска градина?

Въпрос, който всеки родител си задава, когато наближи момента за посещаването на децата в детската градина или яслата.

  • Качествена и перфектна изработка

Тъй като детето ще я използва ежедневно, задължително е материите да са здрави и да имат добра издръжливост на износване. Неопренът се нарежда на челните места на цветни раници сред качествените материи също така се перат и сушат лесно, дори запазват формите си. Изпирането в перална машина е лесно и удобно по всяко време.

  • Ергономичност

Детската 3Д раница трябва е достатъчно голяма, за да може да побира всички принадлежности на детето като играчки, моливи,  химикали и цветни флумастери. Бутилката с вода, допълнителни дрехи или обувки.  И с всичко това, тя трябва да позволява комфорт за детето дори когато е пълна.

  • Дизайнът и удобството на презрамките е важен фактор

От него зависи цялостното ниво на удобство, което предлага една детска раница. Важно е те да не са твърде тънки и да не се впиват в раменете на детето. Презрамките на раницата трябва да са дебели, меки и подплатени и да съответстват на детската анатомия. Презрамките трябва да са лесни за регулиране дори от децата.

  • Уникален забавен 3D дизайн – Тук ние разполагаме с богат арсенал от анатомични весели 3D раници с животни.

Когато става въпрос за раница за детска градина не можем да подминем и дизайна, която трябва детето да харесва. На пазара ще откриете разнообразие от детски раници с весел дизайн и в ярки приятни цветове. Предлагат се детски раници с тематични стикери, весели цветни картинки, лога. Ние залагаме на удобството при децата и родителите още от бебешката възраст със специално разработената ни колекция на раници с родителски контрол.

  • Безопасност?

Детската 3Д раница също така е важно да бъде безопасна. При избор на раница избирайте модел, който е уникален, забавен и разполага с удобни цветни ципове, които да се затварят лесно и безопасно. Раницата трябва да има надеждни закопчалки. Дръжка отгоре на раницата, за да е удобно на детето да я закача в градината или яслата.

За малките деца се препоръчват максимално изчистени от детайли раници. Без да има лесно откачащи се елементи, които могат да навредят на детето. Затова, при нашите неопренови раници такива елементи няма.

  • За финал

Каквато и раница да изберете за детето, трябва в мига в който детето я види, да я заобича! Когато я сложи за първи път, трябва да усети лекотата и  удобството!

Повече за нашите разнообразни раници подходящи от бебешка възраст – Ранички с родителски контрол.

Детски 3D раници NoHooBG

3D детски раници и чантички

избери от тук

Преглеждане по категории

Нашите най-популярни продукти