Детски раници за деца с дишащ гръб

Детски раници за малки и големи деца с дишащ гръб

3D Детски раници за големи и малки деца с дишащ гръб от NoHoo BG

Днешните деца стават все по-интензивни и занимателни, поради което производителите трескаво търсят начин да намерят подходящ материал, с който детската раница да е удобна във всяко детско занимание. Ергономичните олекотените неопренови 3D раници от NoHoo BG са удобни и практични още от бебешка възраст на децата, с което гарантират лекотата и удоволствието от носенето още докато са бебета в прохождаща възраст, но с най-красивите неопренови и олекотени раници. Цветовете и 3D дизайните са съобразени така, че детските раници да бъдат харесвани първо от родителите, които трябва да изберат тази магнетична първа раница! 3D детски раници  за момчета и момичета трябва да могат да се носят и от родителите, когато се наложи да помогнат на детето с носенето и. Презрамките се отпускат до толкова, че родителите също да успяват спокойно да се насладят на лекотата и мекотата на неопреновите 3D ранички. Меките цветни гумени циповете са съобразени с малките пръсти на децата, като е забавно и лесно отварянето и затварянето им, с което децата развиват и подобряват детската моторика.

  • Как се изработват раниците с дишат гръб от неопрен?

Изработването и предшествано с много дребни детайли, които оказват изключително влияние върху детско възприятие още щом се докосне за първи път до желаната раничка за ясла за момче и момиче. Най-важното е дизайнът да е точно такъв, какъвто обича детето. Дали ще е любимото животно или любим анимационен герой, той трябва да предразположи детето позитивно към новата детска раница. Една усмивка сложена на правилното място кара не само децата да се усмихват, а дори тези с които децата играят в яслата, детската градина или на детските площадки. Една усмивка поставена на правилното място прави всички раници подходящи за ясла.
Цветът на детските анатомични олекотени раници е следващото, което детето вижда веднага, щом види раничката си. Ние залагаме на точно онези грабващи детските очи цветове, които изпълват децата с радост и усмивка, гарантираща, че детето ще е доволно с прекрасна бебешка раница. Богатите пъстри наситени цветове, които изпъкват навсякъде в тълпата от хора на най-оживените места и правят раницата открояваща детето от далеч. Това гарантира на родителите, че с един поглед могат лесно да разпознаят детето навсякъде.

детски раници дишащ гръб
Раница с родителски контрол в детската раница е прекрасна екстра, която забавлява децата и помага на родителите, които си имат малки палавници обичащи да се изскубват от ръцете на родителите. С този забавен допълнителен родителски контрол, който лесно може да се прибира в специални отделения на 3D раницата, родителите са спокойни за безопасността им. Родителският контрол е изработен от лек и здрав полиестер, завършващ с удобна неопренова дръжка за родителя, а на раницата според модела, може да се прибере или откачи бързо и лесно. Удобство, което родителите оценяват с използването му, а децата се забавляват докато си играят.
Презрамките трябва да са толкова меки, че да не притесняват децата и поставянето на раницата върху рамената. Изработването им със специални извивки, така че да не пречат дори когато са сложени върху якето зимно време, лятото да не трябва и да запотяват. За малките деца, презрамките на нашите раници са изработени със специална пореста мрежа, която отвежда топлината далеч от интензивната част, а в горната страна презрамките са от неопрен. За големите деца, които се нуждаят от повече мекота, презрамките са изработени изцяло от неопрен.
Гърбът на детската раница е основното натоварено място, затова ние отделяме специално внимание точно там.
Това е най-натовареното и специално място за съхранение на детските дрешки, обувки, играчки и каквото е нужно и приятно на детето да сложи в раницата си, която да вземе със себе си.
Бебешката раница трябва да е толкова лека, че да не натоварва костната структура на детето. В повечето случаи, този тип раници се носят за да свикват децата с поставянето и носенето на раница. За тях е нашата специална разработка на перфориран дишащ гръб в детската раница, който използваме и за по-големите децата. Благодарение на тази система гарантираме, че запотяването на гърба на детето е минимално, с което децата спокойно могат да се забавляват докато играят. Меката мрежа на системата AirMax, която присъства в почти всички раници омекотява допира до гърба на детето, като и предотвратява изпотяването.
Детска раница с дишащ гръб
Раници за яслата трябва са с малко по-голям размер, в който детето спокойно да може да носи резервни дрехи. Освен тях, децата трябва да могат да сложат и пантофките за яслата. Мокрите кърпички са друг задължителен аксесоар, който трябва да е сложен в раницата за разходката на детето. Анатомичният гръб е изключително важен не само за детските раници. Той не трябва да натоварва гръбнака както на малките, така и на големите деца. Зацапването на раниците е съвсем нормално. За нас е нормално раницата да може да се изпира лесно, дори и да се налага това да се прави ежедневно и раницата да е винаги чиста.
Раницата за детска градина е нужно да е с достатъчен обем, а какво по-хубаво от неопренова раница, която да може и да се разпъне още малко. Да има къде детето да сложи задължително шише с вода или сок. Екипа за заниманията в градина и още и още за игрите по площадките след градината или яслата. Тогава трябва да вземете на децата повече от една раница или с цял куфар. Организирането и подреждането на детската раница за детска градина, трябва да е научено още преди тръгването. Има деца, на които им трябва повече време да свикнат, че вече са пораснали. Постепенно се научават и свикват да взимат и подреждат необходимите аксесоари в раниците си. Дотогава родителите искат не искат, трябва да помагат.
Колко важна е пъстрата детска раничка за децата?

Толкова, колкото е важна ежедневната раница или чанта за родителите, когато тръгват сутрин за работните си места. Дотолкова, че и децата разчитат на това, което са взели със себе в тяхната ежедневна среда с най-обичаните 3D детски ранички.

Как се поддържат чисти детски раници за малки и големи деца с дишащ гръб?

3D Раници от NoHoo BG  са супер лесни в това отношение. Трябва им перална машина, в която могат да се изпират ежедневно. За детски раници NoHooBG няма по-важно от това, раниците от неопрен да са свежи и чисти всеки ден заедно с детето. С това, децата ще могат да използват веселите анатомични раници дълго и ползотворно, докато преминават от яслата през детската градина до подготовката в училището с най-красивата олекотена ергономична цветна неопренова раница.

NoHooBG

3D детски раници и чантички

Преглеждане по категории