Детски ранички от неопрен

Детски ранички от неопрен

Детски весели ранички от неопрен за детска градина и ясла.

Детски 3D раници NoHoo BG са изработени от неопрен, който прави раниците леки и много модерни.
Детските ранички са страхотни за детска градина и ясла.

Вълшебни цветове с най-готините любими животни!

Детските раници за детска градина и ясла, са оборудвани със системата Air-Max, позволяваща на децата да лудеят безгрижно в ежедневието им.
Неопренът като лек, мек и гъвкав материал, се е утвърдил на модните подиуми дори като дрехи.
Освен в модата сред водолазите, вече е достъпен и за нашите раници.

Формите на нашите детски ранички 3D са любими на децата посещаващи детската градина или яслата.

Неопреновите раници са много популярни в момента и за добра причина. Те предлагат много полезни качества, които ги правят подходящи за различни видове дейности. Ето още някои характеристики на неопреновите раници:

 1. Удобство: Неопреновите раници са меки и еластични, което ги прави много удобни за носене. Те се приспособят към формата на гърба на детето, което ги прави много удобни за носене дълги периоди от време.
 2. Издръжливост: Неопренът е изключително здрав и устойчив на атмосферни условия. Това го прави много устойчив на вода, UV лъчи и други фактори, които могат да повредят раницата.
 3. Лекота: Неопреновите 3D раници са много леки, което ги прави идеални за деца. Те не натоварват гърба на детето и му позволяват да се движи свободно.
 4. Весел и стилен дизайн: Неопреновите раници са на разположение в множество дизайни и цветове, което ги прави много привлекателни за малки, големи и много големи децата. Те могат да бъдат украсени с любимите животни, както и лица на незабравимите герои на детето или да имат модерен и стилен дизайн.
 5. Лесни за почистване: Неопренът е много лесен за почистване и поддръжка. Раниците могат да бъдат изпирени ежеднвно в пералнята и да бъдат почистени с мек препарат.
 6. Многофункционалност: Неопреновите раници могат да бъдат използвани за много различни дейности, като например за училище, спорт, пътешествия и други

Неопреновите раници са изработени от материал, наречен неопрен. Този материал е изключително здрав и устойчив на атмосферни условия, като например вода и UV лъчи. Неопренът е също така мек и еластичен, което го прави много удобен за носене.

Неопреновите раници са изключително популярни за деца, тъй като са леки, удобни и здрави. Те са подходящи за децата които обичат да се забавляват по време на посещението още от яслите, детските градини, спорт, пътешествия и други дейности на закрито и открито.

Неопреновите раници обикновено имат разнообразни отделения за съхранение на различни неща, като например играчки, дрешки, водичка,  и други важни аксесоари за детето. Те също така могат да бъдат украсени с различни 3D дизайни и цветове, което ги прави много привлекателни за децата.

Едно от големите предимства на неопреновите раници е, че те могат да се перат ежедневно в пералнята. Това ги прави много лесни за почистване и поддръжка.

Ето някои от най-често срещаните сертификати за неопренови раници:

 1. CPSIA: Това е сертификат, издаден от Комисията за продуктова безопасност на САЩ. Той гарантира, че продуктът отговаря на изискванията за безопасност на детските играчки и е безопасен за употреба от деца.
 2. EN71: Това е сертификат, издаден от Европейската комисия за стандартизация. Той гарантира, че продуктът отговаря на изискванията за безопасност на детските играчки и е безопасен за употреба от деца.
 3. ISO 9001: Това е сертификат, който гарантира, че продуктът е произведен в съответствие с международните стандарти за качество и управление на производствения процес.
 4. OEKO-TEX: Това е сертификат за тестване на токсичността на текстилните продукти. Сертификатът гарантира, че продуктът не съдържа никакви вредни химикали и е безопасен за употреба.
 5. REACH: Това е регулаторен стандарт на ЕС, който регулира използването на химикали в текстилните продукти. Сертификатът гарантира, че продуктът е произведен в съответствие с тези стандарти и е безопасен за употреба.

Всички тези сертификати гарантират, че продуктът отговаря на изискванията за безопасност и качество, което е особено важно за детски 3D раници, където безопасността и здравето на децата е на първо място. Преди да закупите каквато и да е раница, проверете дали продуктът има подходящ сертификат от търговец, който предлага продукта! Това е от изключително значение за да се уверите, че сте избрали качествен и безопасен продукт за удобството и безопасното използване от вашето дете!

Неопреновите раници предлагани от NoHooBG.com са съобразени с детското привличане и удобството на децата в ежедневното използване на детски ранички от истински водолазен неопрен.

3D детски раници и чантички

Преглеждане по категории