Детска раничка Веселото Зайче

Детска раничка с най-веселото Зайче

Детска раница с най-веселото Зайче от NoHooBG


Малките дребосъчета мечтаят да си имат най-красивото и привлекателно, точно както нашата раничка с най-веселотo Зайче. Лекичко от неопрен, създадено с най-красивото 3D дизайнче. Нежно и с най-приятните истински цветове, с които да знаят, че ще са винаги разпознаваеми навсякъде, където се разхождат.
С Детската 3D раница Веселото Зайче от NoHooBG, децата са готови за невероятни забавляния в детската градина и на площадките, където обичат да намират нови приятелчета. Ергономичната неопренова раница Веселото Зайче от нашата колекция на раници с животни е изработена с изключително внимание във всеки дребен детайл.

Двойни гумирани цветни ципове

Допълващи приятните нежни цветове, лесно движи ще се двупосочно, така че, децата да умело да подобряват тяхната фина моторика, развивайки двигателната дейност на малките ръчички. Децата отварят с лекота основното отделение, където събират любимите си принадлежности. За малките аксесоарчета предните джобчета с форми на заешки лапи, са прекрасно място, където да подредят дребните играчки.

Допълнително предно закопчаване

Лесното регулиране гарантира стабилност на раницата. Прозрачната закопчалка е приятна и лесна за закопчаване и откопчаване от децата и родителите. Здравината е гарантирана от множеството изтъкани полиестерни нишки, които са боядисани в нежен допълващ раницата светло син цвят.

Меки мрежести презрамки

Презрамките допълнително омекотени за удобство на децата са с нашата система AirMax, която предпазва от изпотяване в топлите дни. Разбира се, те също са изработени от истински водолазен неопрен, гарантиращ мекото докосване на рамената на децата. Бързо и удобно регулиране, с което децата лесно нагаждат раницата да застане правилно на гърба.

Дишащ гръб

Детската раничка Веселото Зайче е специално оборудвана със специален гръб. Точно този елемент е изключително важен, когато децата са отдадени на игрите си, а леката раничка е поставена на гърба им. Системата AirMax отвежда топлината във всички посоки далеч от гърба.


Детска неопренова 3D раничка Веселото Зайче

за малки и големи деца и техните родители, които знаят, че трябва да са уникални всеки един момент.
3D раница Веселото Зайче е подходяща за момчета и момичета още от яслата и детската градина, но и големите обичат да разнообразяват ежедневието в училището.  Дори за тях, невероятната усмивка на най-веселото Зайче е толкова магнетична, че трудно устояват на изкушението да впечатляват околните.
Детска раничка с най-веселото Зайче е готинка за гушкане и мачкане, без да се притесняват децата, че мога да променят формата на зайченцето.
Издържа не непрестанно целуване, милуване и е добър слушател на всякакви детски истроии.

Детска раничка с най-веселото Зайче трябва да се разходжа всеки ден!

Зайчето няма проблем с ежедневното почистване, дори е препоръчително да се изпира веднъж в седмицата, но може и по-честичко!
Неопреновото 3D Весело Зайче държи на хигиенните навици на децата възприети в домашните и условията на детската градина.
Детска 3D раница Веселото Зайче е вълшебен подарък за всяко детенце, на което му предстои специален повод за празнуване.

3D раничка Веселото Зайче


Повече идеи без нужда от специални подаръци на детски 3D раници, можете да разгледате вълшебните раници с родителски контрол

Детски раници с родителски контрол


Специалните цветни Динозавърски раници – за истински динозавърски фенове

Детски 3D раници с Динозаври


Можете да ни намерите на нашата FacebOOk страничка

Детски 3D раници NoHooBG

или в нашето YouTube каналче

3D детски раници и чантички

избери от тук

Преглеждане по категории

Нашите най-популярни продукти