fbpx

Раници за училище

към магазина
 • Детска 3D раница Горската Лисица има едно голямо основно отделение и голям преден джоба с цип, за дребни неща. Детска раница Горската Лисица е с големи меки и цветни ципове, които позволяват на детето да се справят успешно с отварянето и затварянето им. Детската 3D раница Горската Лисица е лека и практична дори за предучилищни занимания на децата. Специални светоотразителни маркери за децата, които посещават училище. Противоплъзгаща се гумирана подложка в долната част на раницата.

  Неопренова раница.


  Размери: 26/13/32см.


  Тегло: 0.442гр.


  За Възраст: 4-13 години

  Детска 3D раница Горската Лисица има широки презрамки, които са анатомично оформени и тежестта се разпределя ефективно върху раменете на детето. Анатомичният гръб се допълва с Air Max система под формата на еластични мрежести вложки, която позволява на въздуха да циркулира между гърба на детето и на задната стена на раницата, антибактериален ефект. Цветовете на детските раници NoHooBG са ярки и открояващи Вашето дете винаги сред останалите деца. Формите на NoHooBG детски раници и чанти, винаги привличат погледите на всички деца. NoHooBG детски раници и чанти, се произвеждат повече от 20 години! Винаги с внимание към всеки детайл! NoHooBG детски раници и чанти, са сертифицирани с най-престижните световни и европейски сертификати за качество! Нещо, което е от голямо значение за безопасността на Вашите деца! Част от сертификати на детски раници NoHooBG са: ROHS ; REACH ; CPSIA и други.

  Детска 3D раница Горската Лисица е подходяща за ежедневно изпиране в перална машина, след което бързо изсъхва! Почистването е лесно дори и с мокри кърпички.

 • Детска 3D раница Динозавър Стегозавър зелен е с две вътрешни отделения. Детска раница Динозавър Стегозавър зелен има от двете страни мрежести отделения за бутилки. Детската 3D раница Динозавър Стегозавър зелен побира формат А4, което я прави подходяща за начално училище. Големите меки и цветни ципове на детската раница позволяват на детето да се справя успешно с двупосочното отваряне и затварянето им. Лека неопренова раница подходяща и за предучилищната подготовка на децата.

  Неопренова раница.


  Размери: 32.5/19/22.5см.


  Тегло: 0.480гр.


  За Възраст: 4-13 години

  Детска 3D раница Динозавър Стегозавър зелен има широки презрамки, които са анатомично оформени и тежестта се разпределя ефективно върху раменете на детето. Анатомичният гръб на детската раничка Динозавър Стегозавър зелен се допълва с Air Max система под формата на еластични мрежести вложки, която позволява на въздуха да циркулира между гърба на детето и на задната стена на раницата, антибактериален ефект. Раницата разполага с огромен вътрешен джоб, по цялата височина, в който могат да се скрият големи детски тайни. Страничните мрежести джобове позволяват поставянето на бутилки за течности, които трябва да са винаги на лесно и достъпно място за малките деца. Цветовете на детските раници NoHooBG са ярки и открояващи Вашето дете винаги сред останалите деца. Формите на NoHooBG детски раници и чанти, винаги привличат погледите на всички деца. NoHooBG детски раници и чанти, се произвеждат повече от 20 години! Винаги с внимание към всеки детайл! NoHooBG детски раници и чанти, са сертифицирани с най-престижните световни и европейски сертификати за качество! Нещо, което е от голямо значение за безопасността на Вашите деца! Част от сертификати на детски раници NoHooBG са: ROHS ; REACH ; CPSIA и други.

  Детска 3D раница Динозавър Стегозавър зелен е подходяща за ежедневно изпиране в перална машина, след което бързо изсъхва! Почистването е лесно дори и с влажни кърпички.

 • Детска 3D раница Динозавър Тиранозавър зелен е с едно основно отделение. Детска раница Динозавър Тиранозавър зелен е с големи меки и цветни ципове, които позволяват на детето да се справя успешно с двупосочното отваряне и затварянето им. Детската 3D раница Динозавър Тиранозавър зелен е с отличаващ детето 3D дизайн и цвят от нашата колекция с динозаври и животни. Лека детска раница за лесно организиране на аксесоарите на децата. Мека раница за детска градина, ясла и забавни разходки на детето навън.

  Неопренова раница.


  Размери: 32/12/27см.


  Тегло: 0.280гр.


  За Възраст: 3-13 години

  Детска 3D раница Динозавър Тиранозавър зелен има широки презрамки, които са анатомично оформени и тежестта се разпределя ефективно върху раменете на детето. Анатомичният гръб на детската раница Динозавър Тиранозавър зелен се допълва с Air Max система под формата на еластични мрежести вложки, която позволява на въздуха да циркулира между гърба на детето и на задната стена на раницата, антибактериален ефект. Цветовете на детските раници NoHooBG са ярки и открояващи Вашето дете винаги сред останалите деца. Формите на NoHooBG детски раници и чанти, винаги привличат погледите на всички деца. NoHooBG детски раници и чанти, се произвеждат повече от 20 години! Винаги с внимание към всеки детайл! NoHooBG детски раници и чанти, са сертифицирани с най-престижните световни и европейски сертификати за качество! Нещо, което е от голямо значение за безопасността на Вашите деца! Част от сертификати на детски раници NoHooBG са: ROHS ; REACH ; CPSIA и други.

  Детска 3D раница Динозавър Тиранозавър зелен е подходяща за ежедневно изпиране в перална машина, след което бързо изсъхва! Почистването е лесно дори и с влажни кърпички.

 • Детска 3D раница Динозавър Тиранозавър оранжев е с едно основно голямо вътрешно отделение. Детска раница Динозавър Тиранозавър оранжев е с големите меки и цветни ципове, които позволяват на детето да се справя успешно с отварянето и затварянето им. Детската 3D раница Динозавър Тиранозавър оранжев е лека и мека с достатъчно обем за детска градина, яслата или навън за разходки.

  Неопренова раница.


  Размери: 32/12/27см.


  Тегло: 0.280гр.


  За Възраст: 3-13 години

  Детска 3D раница Динозавър Тиранозавър оранжев има широки презрамки, които са анатомично оформени и тежестта се разпределя ефективно върху раменете на детето. Анатомичният гръб на детската 3D раница Динозавър Тиранозавър оранжев се допълва с Air Max система под формата на еластични мрежести вложки, която позволява на въздуха да циркулира между гърба на детето и на задната стена на раницата, антибактериален ефект. Цветовете на детските раници NoHooBG са ярки и открояващи Вашето дете винаги сред останалите деца. Формите на NoHooBG детски раници и чанти, винаги привличат погледите на всички деца. NoHooBG детски раници и чанти, се произвеждат повече от 20 години! Винаги с внимание към всеки детайл! NoHooBG детски раници и чанти, са сертифицирани с най-престижните световни и европейски сертификати за качество! Нещо, което е от голямо значение за безопасността на Вашите деца! Част от сертификати на детски раници NoHooBG са: ROHS ; REACH ; CPSIA и други.

  Детска 3D раница Динозавър Тиранозавър оранжев е подходяща за ежедневно изпиране в перална машина, след което бързо изсъхва! Почистването е лесно дори и с влажни кърпички.

 • Детска 3D раница Колите има едно голямо основно отделение и външен джоб за по-лесно организиране на малки принадлежности. Побира формат А4 и е подходяща за начално училище. Циповете на детската 3D раница Колите са големи и позволяват на малките ръчички да се справят успешно с отварянето и затварянето им.

  Неопренова раница.


  Размери: 34/13/23см.


  Тегло: 0.420гр.


  За Възраст: 3-10 години

  Детска 3D раница Колите има широки презрамки, които са анатомично оформени и тежестта се разпределя ефективно върху раменете на детето. Детска раница изработена изцяло от неопрен! Цветовете на детските раници NoHooBG са ярки и открояващи Вашето дете винаги сред останалите деца. Формите на NoHooBG детски раници и чанти, винаги привличат погледите на всички деца. NoHooBG детски раници и чанти, се произвеждат повече от 20 години! Винаги с внимание към всеки детайл! NoHooBG детски раници и чанти, са сертифицирани с най-престижните световни и европейски сертификати за качество! Нещо, което е от голямо значение за безопасността на Вашите деца! Част от сертификати на детски раници NoHooBG са: ROHS ; REACH ; CPSIA и други.

  Детска 3D раница Колите е подходяща за ежедневно изпиране в перална машина, след което бързо изсъхва! Почистването е лесно дори и с влажни кърпички.

 • Детска 3D раница Колите синя има едно голямо основно отделение и външен джоб за по-лесно организиране на малки принадлежности. Детска раница с модерна Кола от известното филмче, побира формат А4 и е подходяща за начално училище. Детската 3D раница Колите синя е с големи и цветни ципове, които позволяват на малките ръчички да се справят успешно с отварянето и затварянето им.

  Неопренова раница.


  Размери: 34/13/23см.


  Тегло: 0.420гр.


  За Възраст: 3-10 години

  Детска 3D раница Колите синя има широки презрамки, които са анатомично оформени и тежестта се разпределя ефективно върху раменете на детето. Детска раница изработена изцяло от неопрен! Цветовете на детските раници NoHooBG са ярки и открояващи Вашето дете винаги сред останалите деца. Формите на NoHooBG детски раници и чанти, винаги привличат погледите на всички деца. NoHooBG детски раници и чанти, се произвеждат повече от 20 години! Винаги с внимание към всеки детайл! NoHooBG детски раници и чанти, са сертифицирани с най-престижните световни и европейски сертификати за качество! Нещо, което е от голямо значение за безопасността на Вашите деца! Част от сертификати на детски раници NoHooBG са: ROHS ; REACH ; CPSIA и други.

  Детска 3D раница Колите синя е подходяща за ежедневно изпиране в перална машина, след което бързо изсъхва! Почистването е лесно дори и с влажни кърпички.

 • Детска 3D раница Пингвин розов е с едно голямо основно отделение. Детска раница Пингвин розов има голям преден джоб с цип и капак. Раница с две странични  мрежести отделения - джобчета за бутилки. Детската 3D раница Пингвин розов е изработена от неопрен, като побира формат А4 и е подходяща за дори за начално училище. Големите меките и цветни ципове позволяват на детето да се справя успешно с отварянето и затварянето им. Лека детска неопренова раница за градина, ясла и навън за разходките на децата.

  Неопренова раница.


  Размери: 34/12/23см.


  Тегло: 0.380гр.


  За Възраст: 4-8 години

  Детска 3D раница Пингвин розов има широки презрамки, които са анатомично оформени и тежестта се разпределя ефективно върху раменете на детето. Детска раница Пингвин розов е с големи отделения по цялата височина. Антибактериален ефект. Страничните мрежести джобове на Детска 3D раница Пингвин розов, позволяват поставянето на бутилки за течности, които трябва да са винаги на лесно и достъпно място за малките деца. Детската 3D раница е изработена изцяло от неопрен, което гарантира лекотата и. Цветовете на детските раници NoHooBG са ярки и открояващи Вашето дете винаги сред останалите деца. Формите на NoHooBG детски раници и чанти, винаги привличат погледите на всички деца. NoHooBG детски раници и чанти, се произвеждат повече от 20 години! Винаги с внимание към всеки детайл! NoHooBG детски раници и чанти, са сертифицирани с най-престижните световни и европейски сертификати за качество! Нещо, което е от голямо значение за безопасността на Вашите деца! Част от сертификати на детски раници NoHooBG са: ROHS ; REACH ; CPSIA и други.

  Детска 3D раница Пингвин розов е подходяща за ежедневно изпиране в перална машина, след което бързо изсъхва! Почистването е лесно дори и с влажни кърпички.

 • Детска 3D раница-чанта Пухкав Мечо има едно голямо основно отделение и преден джоб с цип. Детска раница-чанта Пухкав Мечо е с големи меки и цветни ципове, които позволяват на детето да се справя успешно с отварянето и затварянето им. Вълнуваща и комбинирана раница-чанта в нашата колекция от весели детски раници с животни. Детската 3D раница-чанта Пухкав Мечо е подходящ за обемни принадлежности на децата още от бебешка възраст. Лека и вълнуваща комбинирана раница-чанта за детска градина, яслата или навън за разходки.

  Неопренова раница.


  Размери: 25/10.5/29.5см.


  Тегло: 0.350гр.


  За Възраст: 5-10 години

  Детската 3D раница-чанта Пухкав Мечо има широки презрамки, които са анатомично оформени и тежестта се разпределя ефективно върху раменете на детето. Анатомичният гръб се допълва с Air Max система под формата на еластични мрежести вложки, която позволява на въздуха да циркулира между гърба на детето и на задната стена на раницата, антибактериален ефект. Детска 3D раница-чанта Пухкав Мечо разполага и с горни дръжки, които са удобни да се носи като чанта. Дръжките с закопчават със специална закопчалка, за да не пречат когато не се използват. Приятно и удобно разпределение на вътрешната част, с разделения дори за химикалки. На предния джоб е разположено специално място, в което детето може да постави ръцете си през зимно време, за да ги стопли. Изработено от най-мекия и приятен плюшен плат! Цветовете на детските раници NoHooBG са ярки и открояващи Вашето дете винаги сред останалите деца. Формите на NoHooBG детски раници и чанти, винаги привличат погледите на всички деца. NoHooBG детски раници и чанти, се произвеждат повече от 20 години! Винаги с внимание към всеки детайл! NoHooBG детски раници и чанти, са сертифицирани с най-престижните световни и европейски сертификати за качество! Нещо, което е от голямо значение за безопасността на Вашите деца! Част от сертификати на детски раници NoHooBG са: ROHS ; REACH ; CPSIA и други.

  Детска 3D раница-чанта е подходяща за ежедневно изпиране в перална машина, след което бързо изсъхва! Почистването е лесно дори и с влажни кърпички.

Имате въпроси? Свържете се с нас на:+359 899 86 77 71
Go to Top