{title[1]}-{sku[1]}


Можете да поръчате {title[1]} през сайта ни nohoobg.com по всяко удобно за Вас време. След завършване на поръчката, ще получите електронно съобщение с номер на Вашата поръчка! Моля, запазете този номер, ще ви бъде полезен, ако имате въпроси по отношение на доставката или поръчания от Вас продукт  – {title[1]}.

Благодарим Ви, че избрахте {title[1]} и Ви желаем приятно пазаруване в сайта ни!

Не забравяйте да погледнете и нашия YouTube канал, където ще намерите видеа за практичното използване на различни видове детски раници и детски чанти. Харесайте и страницата ни във Фейсбук и споделете с ваши приятели.

Детска 3D раница Феята на зъбките има едно голямо основно отделение, вътрешен джоб с цип. Отвън има преден джоб с цип и два странични джоба. Циповете на детската раница са големи и позволяват на малките ръчички да се справя успешно с отварянето и затварянето им.

Антибактериален ефект.


Размери: 25.5/10/21.5см.


Тегло: 0.400гр.


За Възраст: 2-7 години

Произведена от 100% екологичен неопрен 100%

Детска 3D раница Феята на зъбките има широки презрамки, които са анатомично оформени и тежестта се разпределя ефективно върху раменете на детето. Анатомичният гръб се допълва с Air Max система под формата на еластични мрежести вложки, която позволява на въздуха да циркулира между гърба на детето и на задната стена на раницата, антибактериален ефект.
Цветовете са ярки и открояващи Вашето дете винаги сред останалите деца.
Формите на NoHooBG раници и чанти, винаги привличат погледите на всички деца.
NoHooBG раници и чанти, се произвеждат повече от 20 години!
Винаги с внимание към всеки детайл!
NoHooBG раници и чанти, са сертифицирани с най-престижните световни и европейски сертификати за качество! Нещо, което е от голямо значение за безопасността на Вашите деца!
Част от сертификати на NoHooBG са: ROHS ; REACH ; CPSIA и други.


Детска 3D раница Феята на зъбките е подходяща за изпиране в перална машина, а почистването е лесно дори и с мокри кърпички.