fbpx

Детска 3D раница Зайче

Детска 3D раница Зайче

е толкова запленяваща, че всеки се обръща и иска да се докосне до неговите меки плюшени уши. Да погали меката розова папионка.

Детска 3D раница Зайче
Цветовете на Детска 3D раница Зайче, са толкова вълнуващи, че момиченцата едвам се удържат, да се разделят, дори за секунда с него.

Детска 3D раница Зайче разполага с едно голямо отделение, в което се събират какви ли не предмети.

Детска 3D раница Зайче

Детска 3D раница Зайче

Детска 3D раница Зайче, си има допълнителен джоб в задната част на голямото отделение, в което могат спокойно да се разделят по-важните предмети.

Детска 3D раница Зайче отпред има така нареченото „бързо“ отделение за неща, изискващи бърза реакция. Например ключове, а защо не и телефон.


Презрамките на 
Детска 3D раница Зайче  са приятни. Меки и удобни с регулиране!

Детска 3D раница Зайче


А ако знаете Детска 3D раница Зайче колко е приятна на допир.

Всички  детски 3D раници и чанти от NoHooBG, са предназначени за ежедневна употреба, без да се притесняват от намокряне. Независимо, дали отвън навътре, или обратно.

Неопрена има невероятни защитни свойства, което е от значение, при носенето на течности вътре. Защитено е вътрешното съдържание от  дъжд, или дори неволно наморкяне. Децата обичат веселите и ярки цветове, а нашите модели са магнетични. Детските 3D раници и чанти от NoHooBG, са съобразени с всички европейски и международни сертификати за качество! Нещо, което е от изключително голямо значение при нашите продукти. 

Можете да посетите и нашатаFacebOOk страница

Детска 3D раница Зайче

Оставете коментар