fbpx

За възраст 3-13 години

към магазина
 • Детска 3D раница Динозавър Стегозавър жълт е с две вътрешни отделения с цип, а от двете страни мрежести отделения за бутилки. Детска раница Динозавър Стегозавър жълт побира формат А4, което я прави подходяща за начално училище. Големите меки и цветни циповете на детска 3D раница динозавър Стегозавър жълт позволяват на детето да се справя успешно с отварянето и затварянето им.

  Антибактериален ефект.


  Размери: 32.5/19/22.5см.


  Тегло: 0.480гр.


  За Възраст: 3-13 години

  Детска 3D раница Динозавър Стегозавър жълт има широки презрамки, които са анатомично оформени и тежестта се разпределя ефективно върху раменете на детето. Анатомичният гръб се допълва с Air Max система под формата на еластични мрежести вложки, която позволява на въздуха да циркулира между гърба на детето и на задната стена на раницата, антибактериален ефект. Страхотен и огромен вътрешен джоб, по цялата височина на раницата, съхраняващ, най-ценните неща. Страничните мрежести джобове, позволяват поставянето на бутилки за течности, които трябва да са винаги на лесно и достъпно място за малките деца. Цветовете са ярки и открояващи Вашето дете винаги сред останалите деца. Формите на NoHoo раници и чанти, винаги привличат погледите на всички деца. NoHooBG раници и чанти, се произвеждат повече от 20 години! Винаги с внимание към всеки детайл! NoHooBG раници и чанти, са сертифицирани с най-престижните световни и европейски сертификати за качество! Нещо, което е от голямо значение за безопасността на Вашите деца! Част от сертификати на NoHoo BG са: ROHS ; REACH ; CPSIA и други.

  Детска 3D раница Динозавър Стегозавър жълт е подходяща за ежедневно изпиране в перална машина, след което бързо изсъхва! Почистването е лесно дори и с мокри кърпички

 • Детска 3D раница Динозавър Тиранозавър зелен е с едно основно отделение. Детска раница Динозавър Тиранозавър зелен е с големи меки и цветни ципове, които позволяват на детето да се справя успешно с двупосочното отваряне и затварянето им. Детска 3D раница Динозавър Тиранозавър зелен с отличаващ детето 3D дизайн и цвят.

  Антибактериален ефект.


  Размери: 32/12/27см.


  Тегло: 0.280гр.


  За Възраст: 3-13 години

  Детска 3D раница Динозавър Тиранозавър зелен има широки презрамки, които са анатомично оформени и тежестта се разпределя ефективно върху раменете на детето. Анатомичният гръб на детската раница Динозавър Тиранозавър зелен се допълва с Air Max система под формата на еластични мрежести вложки, която позволява на въздуха да циркулира между гърба на детето и на задната стена на раницата, антибактериален ефект. Цветовете на детски раници NoHoo са ярки и открояващи Вашето дете винаги сред останалите деца. Формите на NoHoo BG детски раници и чанти, винаги привличат погледите на всички деца. NoHooBG детски раници и чанти, се произвеждат повече от 20 години! Винаги с внимание към всеки детайл! NoHooBG детски раници и чанти, са сертифицирани с най-престижните световни и европейски сертификати за качество! Нещо, което е от голямо значение за безопасността на Вашите деца! Част от сертификати на детски раници NoHoo BG са: ROHS ; REACH ; CPSIA и други.

  Детска 3D раница Динозавър Тиранозавър зелен е подходяща за ежедневно изпиране в перална машина, след което бързо изсъхва! Почистването е лесно дори и с мокри кърпички.

Имате въпроси? Свържете се с нас на:+359 899 86 77 71
Go to Top